Portfolio

Hier vindt u een aantal uiteenlopende websites met verschillende technische en design mogelijkheden.

Hollandbaits

Met de aasfirma Hollandbaits hebben we een langlopend contact. Initieel is er een website gebouwd en werd het beheer door SipmaDesign uitgevoerd. Op termijn is de website geëvolueerd tot een webshop. Inmiddels zijn de eigenaren in staat om een groot deel van het beheer zelf uit te voeren.

Zoen Eventplaza

Deze showcase website heeft een zelfgeschreven beheersysteem waarbij evenementen beheerd konden worden. Na realisatie is het systeem uitgebreid tot een volwaardig object-georiënteerd  beheersysteem voor gebruik en ervaring in de toekomst.

GazGas

GazGas was toe aan een nieuwe website omdat de huidige verouderd was en niet meer aan de wensen voldeed. Samen metJoost Waardenburg hebben we een nieuwe website ontwikkeld.

BaitAddict

Baitaddict is een jonge pas gestarte onderneming. Na overleg maakte SipmaDesign een Logo, Website en Webshop.

CF club

CFclub is een uitgebreide blog met tal van nieuwtjes, verhalen en filmpjes. Martijn Dikken  is een gepassioneerde visser die veel tijd en energie steekt in deze website. Veel van het werk is op vrijwillige basis gedaan. De website was initieel een concept voor een viswedstrijd voor KIKA.

Carpworld

Carpworld was een van de eerste grote opdrachten van SipmaDesign. Er is erg veel werk in het design gestopt. Er is erg gelet op de bestaande content. Deze moest uiteindelijk wel in het nieuwe design passen.

Grafisch Ontwerp CarpWorld

Voor Carpworld moest er gekeken worden of er een nieuw design kon worden gebouwd. SipmaDesign ging aan de slag en bouwde het volgende. Wellicht wordt dit ontwerp in de toekomst nog gerealiseerd.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>