Online vpn service

 januari 27, 2017         Leave a comment
 Apps   

Je kunt tegenwoordig makkelijk online vpn service gebruiken. Je hebt dan de keuze tussen gratis online vpn service en betaalde service. De kwaliteit die je krijgt is natuurlijk heel verschillend tussen de twee.

Voor de gratis online vpn service hoef je vaak niks te downloaden en het is dan ook niet verstandig om dit te doen. Het werkt vaak via een website waar je de keuze hebt uit veel verschillende online vpn service. Het probleem is alleen dat er duizenden mensen tegelijk gebruik van maken en dat het traag is. Een andere probleem is weer dat de meeste gratis online vpn service op zwarte lijst staan. Dit betekent dat je vaak al automatisch word geblokkeerd door de meeste websites.

Een betaalde online vpn service aan de andere hand is heel anders. Hier make ze gebruik van veel verschillende servers en elke server heeft weer verschillende IP-adressen. Zo is het mogelijk om de gebruikers van de betaalde online vpn service haast unieke IP-adressen te laten gebruiken. Met een betaalde online vpn service heb je dan ook geen probleem met snelheid of zwarte lijsten. Ze worden iedere keer vernieuwt en elke IP word door maar een handvol mensen gebruikt.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>