Applicaties van banken

 mei 12, 2017         Leave a comment
 Apps   

Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk door de applicaties dat banken ontwikkelen. Je hebt tegenwoordig niet eens meer een computer of laptop nodig voor internetbankieren bijvoorbeeld. Je kunt gewoon gebruik maken van de applicaties voor smartphones ook wel apps genoemd. Je kunt zo online betalen, geld overmaken, incasso ongedaan maken en eigenlijk alles wat je ook achter de computer kan.

Inkomen en uitgaven bijhouden

Een nieuwe optie dat de meeste banken nu hebben op hun app is de mogelijkheid om inkomen en uitgaven bij te houden. De app houd automatisch bij hoeveel geld er is binnengekomen en hoeveel je hebt uitgegeven. Het geeft ook aan het einde van de maand aan of je inkomen meer was dan je uitgaven of juist andersom. De uitgaven word door de app van de banken ook in verschillende rubrieken geplaatst. Dit leidt de app af van de soort betalingen die je doet.

Soms kan de applicatie van de banken niet plaatsen wat de uitgave was. Dit geeft die dan ook aan en je kunt dan zelf een rubriek plaatsen. Je kunt ook aangeven of die dezelfde soort uitgave de volgende keer automatisch in die rubriek moet plaatsen.

Voor meer informatie bezoek de onderstaande websites.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>